Fenerbahçe ve Galatasaray'a seçim müjdesi!
17 Mayıs'a kadar uygulanacak tam kapanma, 22 Mayıs'ta yeni başkanını seçecek olan Galatasaray ile 29 Mayıs tarihinde kongre yapacak olan Fenerbahçe'nin önünü açtı.
Akşam
Fotoğraf : AA
Galatasaray 22 Mayıs, Fenerbahçe ise 29 Mayıs olarak seçim tarihini açıkladı. İki kulübün kulislerinde koronavirüs nedeniyle bu tarihte seçimlerin yapılmayacağı konuşuluyordu. Ancak 17 Mayıs'a kadar tam kapanmaya geçilmesi, vakaların azalması, haliyle kongrelerin önünün açılması ümit ediliyor.
Hükümetin aldığı "Tam kapanma" kararının ardından her iki kulüpte de genel kurulun yapılacağına olan inancın arttığı da belirtiliyor.
ALİ KOÇ KARARINI AÇIKLAMADI
Galatasaray'da başkan adaylığını açıklayan isimler 7 Mayıs'a kadar yönetim listelerini Divan Kurulu'na verecek. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yeniden aday olmayı düşünüyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise bu konu da henüz kararını vermedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'ten Atalanta karşısında şov!

Barcelona, maçı son dakikada kurtardı

Hull City'den iki maç sonra galibiyet!

Van Dijk: "Çok fırsat harcadık"

Liverpool'un kabusu İstanbul!

Liverpool taraftarlarından Atatürk pankartı

Walker'den Dünya Kupası öncesi şok karar

Robert Lewandowski'den geleceği için mesaj

Fabian Ruiz için açıklama: "Geri dönmek istiyor"

Juventus'tan Bernardo Silva için ilk adım!
























