Fenerbahçe ve Galatasaray'a İspanyol misafir
İspanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano ve Villarreal, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilecek arada Fenerbahçe ve Galatasaray ile İstanbul'da hazırlık maçı yapılacağını açıkladı.
İspanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano ve Villarreal, Dünya Kupası arasında Türkiye'ye geliyor.
Rayo Vallecano'dan yapılan açıklamada, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilecek arada Fenerbahçe ve Galatasaray ile İstanbul'da hazırlık maçı yapılacağı belirtildi. Fenerbahçe ile oynanacak maçın 30 Kasım'da Ülker Stadyumu'nda, Galatasaray ile oynanacak maçın ise 3 Aralık'ta Nef Stadyumu'nda oynanacağı açıklandı.
Villarreal Kulübü ise 3 Aralık'ta yine Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe ile, 6 Aralık'ta ise Nef Stadyumu'nda Galatasaray ile karşılaşılacağını açıkladı.
Türkiye'yi, "değerlendirilmesi gereken bir pazar" olarak niteleyen iki takım, İstanbul'daki maçların Fenerbahçe ve Galatasaray ile olması sebebiyle ayrı bir ayrı bir heyecan yaşandığını belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler

Bayern Münih'ten Upamecano açıklaması!

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?
























