Fenerbahçe - Galatasaray derbisine Cüneyt Çakır
Merkez Hakem Kurulu, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için Cüneyt Çakır'ı hazırladı. Kovid veya benzeri bir olumsuzluk olmadığı takdirde karşılaşmada Çakır ile birlikte Bahattin Duran ve Tarık Ongun görev yapacak.
Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde hakem konusunda ibre yüzde 90 Cüneyt Çakır'ı gösteriyor. Alternatifi ise, geçen hafta Beşiktaş- Trabzonspor maçındaki başarılı performansı ile Halil Umut Meler oldu.
Çakır ve Meler dinlendirildi
Hafta içi maçlara Çakır 'ı vermeyerek riske etmeyen MHK, deneyimli hakemi dün oynanan Ç.Rizespor- Kasımpaşaspor mücadelesinde VAR odasında bekletti. Test sonuçları pozitif çıkan ve bir süredir karantinada olan Bahattin Duran ise, derbi öncesi, bugünkü Sivasspor- B.B. Erzurumspor karşılaşmasında Fırat Aydınus'un kıdemli yardımcısı oldu. Meler de 23. haftayı dinlenerek geçirdi.
Olumsuz olmazsa Çakır
MHK, çok büyük bir olumsuzluk (Kovid vb.) yaşanmaz ise, Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin hakem üçlüsü olarak Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun isimlerini açıklayacak.
Maçın VAR odasında da, biri FIFA kokartlı (VAR), ikisi yardımcı (AVAR) üç hakem görev yapacak. Öte yandan TFF de, "yüksek derecede riskli" sınıfına giren Fenerbahçe-Galatasaray müsabakasına deneyimli 4 temsilci atayacak. Temsilcilerden üçü saha içi ve soyunma odası koridorlarında gözlem yapacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan gol şov

Aston Villa deplasmanda 3 golle turladı

Gattuso'dan Tavares için Real Madrid sözleri...

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"
























