Fenerbahçe birbirine girdi! Sebep Emre!
Fenerbahçe antrenmanında Emre Belözoğlu şov yaşandı! Emre, Nabil Dirar'a saldırırken, ağza alınmayacak küfürler etti.
Hafta sonunda oynanacak olan kritik Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de dünkü idmanda gergin anlar yaşandı. Olayın kahramanı yine Emre Belözoğlu'ydu!
"DIRAR'I İDMANDAN KOVDU!"
Akşam Gazetesi'nden Şafak Gözmen'in haberine göre, yeni sezonda Sportif Direktörlük koltuğuna oturacak olan Emre Belözoğlu, bir pozisyonda Nibal Dirar ile tartıştı. Bu tartışma sonrası takımın kaptanı olan 39 yaşındaki Emre Belözoğlu, sert bir şekilde Faslı oyuncuyu idmandan kovdu. Bunun üzerine Dirar 'Sen kimsin, bu takımın hocası mısın ? Beni kovuyorsun" diyerek Emre'ye tepki gösterdi.
EMRE, DIRAR'A KÜFÜR ETTİ
Tecrübeli oyuncu kendisine sert bir tepki gösteren Dirar'a 'O…Ç…' diye küfür etti. Bu küfür sonrası gerginlik tavan yaptı. İki oyuncu birbirine girdi. Yumruklar havada uçuştu. Olayları ayırmak için Sarı-Lacivertli futbolcular araya girdi.
"HEPİNİZ, O.... Ç..... SUNUZ"
Yaşanan arbede sonrası Dirar soyunma odasına gitti. Peşinden koşan Emre'yi idareciler engelledi. Emre bu kez bütün takıma Türkçe 'Hepiniz O… Ç…. sunuz' diye bağırdı.
FENERBAHÇE DOĞRULADI
Öte yandan Fenerbahçe kavga haberini doğrularken, sadece Emre Belözoğlu'nun takımın geneline küfretmediğini duyurdu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bakan Bak'tan Arda Güler'in golü için değerlendirme!

Manchester United, Bruno Fernandes'in rekoruyla kazandı!

Nottingham Forest - Fulham maçı başladığı gibi bitti!

Alisson Santos'tan geleceği için mesaj

Kenan Karaman ve Dzeko çare olmadı! Schalke şaşkın!

Arda Güler'in golü sonrası inanılmaz tesadüf ortaya çıktı

Arda Güler tarih, manşetler Arda Güler'i yazdı

Arda Güler, Elche maçında kendi yarı sahasından attı!

Kenan asist yaptı, Juventus tek golle kazandı!

Arsenal'ın 16 yaşındaki oyuncusu Dowman tarihe geçti!






















