"Fenerbahçe 1 puandan memnun olur"
Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçını yorumlayan Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Ünsal, derbilerde üstünlüğün Galatasaray'a geçmeye başladığını ifade ederken Fenerbahçe, Arena'dan beraberlikle ayrılırsa memnun olur dedi.
Radyospor'da Haber Aktif Programı'na katılan Hakan Ünsal, derbi maç ve Fatih Terim'in soyunma odasındaki tarzı hakkında ilginç açıklamalar yaptı.
ÜSTÜNLÜK GALATASARAY'A GEÇİYOR
Derbi maçlarda Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı üstünlüğünün bilimsel olarak bir tarifi olamayacağını savunan Hakan Ünsal, Fenerbahçe'nin bu maçlara kazanacağından daha emin çıktığını ve bunun çok önemli olduğunu söyledi. Hakan Ünsal, "Psikolojik üstünlük gerçekten çok önemli. Fenerbahçeli oyuncu şuna inanıyor: 'Ben nasıl olsa gol atarım pozisyon versem bile pozisyon bulurum' bu rahatlık, maçı kazanmak için çok önemli. Stresli bir oyuncu, taraftardan baskı yediğinde iki metreye pas atmakta zorluk çekiyor. Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye karşı üstünlüğü geçen yıl başladı.
Deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçta beraberliği sağladı ve galibiyeti kaçırdı. O maç; Fenerbahçeli futbolcularda olan güven ve rahatlığın yavaş yavaş Galatasaraylı oyuncularda da oluşmasına neden oldu" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leverkusen evinde Freiburg'a şans tanımadı

Mallorca - Levante maçında kazanan çıkmadı!

Torino, sahasında kazandı!

Ajax, Twente deplasmanında 3 puanı kaptı!

Diego Simeone'den Julian Alvarez yanıtı!

Florian Wirtz'ten Premier Lig'de siftah yok!

Atalanta'da beklenti altında: Ivan Juric

Bayern Münih'te Sacha Boey'u sevindiren imza!

Juventus'ta Kenan Yıldız endişesi!

Mustafa Muhammed için ayrılık gerçekleri!



























