Fener'le transfer yarışı: Berkay Yılmaz
Freiburg'un 19 yaşındaki sol beki Berkay Yılmaz için Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Yeni sezonda iki kulübün de genç yıldız için yeni hamle yapmayı planladığı ortaya çıktı.
Futbol kariyerine Almanya Ligi ekiplerinden Freiburg'da devam eden Berkay Yılmaz, Türk kulüplerinin de yakın takibinde bulunuyor. Son dönemlerde performansını artıran ve adından sıkça söz ettiren 19 yaşındaki sol bek için, Galatasaray ile Fenerbahçe devrede.
Ara transfer döneminde her iki kulübün de Alman ekibinin kapısını çaldığı, fakat; Freiburg'un devre arasında oyuncusunu satmaya sıcak bakmadığı gelen haberler arasında.
REAL BETIS DE İSTİYOR
Berkay Yılmaz'a Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dışında Bundesliga'dan Eintracht Frankfurt ile La Liga'dan Real Betis de ilgi gösteriyor.
Futbolcunun, kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Yeni sezonda hem Galatasaray, hem de Fenerbahçe'nin yeni bir hamle yapmayı planladığı belirlendi.
İki kulüp de yetkili göndererek futbolcunun maçlarını izletmişti. Bu sezon takımı Freiburg ile 6 maça çıkan ve yüksek potansiyeli olan Berkay Yılmaz 1 gol, 3 asistlik katkı sağladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Athletic Bilbao'da Edin Terzic dönemi

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"

Calum McFarlane: "Artık tepki verme zamanı!"

Vitor Pereira: "Çalıştığım en iyi gruplardan biri"

Joao Pedro: "Sorun teknik direktör değil"

Nottingham Forest, deplasmanda Chelsea'yi dağıttı!


























