Felipe Melo'da flaş gelişme!
Galatasaray, 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen çıkış arayan Melo’ya ayrılmak için tek seçenek bıraktı.
Satranca dönen Melo konusunda Galatasaray kendini sağlama aldı, hiçbir hukuki boşluk bırakmadı! Yönetim, sözleşmesinin uzatılmaması üzerine ayrılık için çıkış yolu arayan Melo’nun tüm alacaklarını hesabına yatırdı
3.1 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini, Inter’in yanı sıra Brezilyalı’yı isteyen diğer kulüpler de henüz ödemeye yanaşmadı. Bunun üzerine yönetim, Felipe Melo cephesinin farklı yöntemlere başvurma ihtimali göz önüne aldı.
Sarı kırmızılılar, bu doğrultuda Brezilyalı’nın alacaklarını sıfırladı.
‘GEÇiCi LiSANS’ iDDiASI
Melo'ya yaklaşık 1.4 milyon Euro’luk ödeme yapıldı. Galatasaray, Pitbull’a da taviz vermeyecek. 1 yıl daha kontratı olan Melo’nun gidişine ancak 1 yıllık alacağı olan 3.1 milyon Euro’yu getirmesi hâlinde izin verilecek.
Yönetimin kulağına önemli bir bilgi de geldi. Melo’nun başka kulüpte oynamak adına geçici lisans çıkarmanın peşinde olduğu aktarıldı. Bu bir iddia dahi olsa Galatasaray, oyuncunun alacaklarını ödeyip kendini sağlama aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Juventus'tan Galatasaray maçı öncesi Kenan Yıldız kararı!

Spalletti'nin kaderi 'sarı-kırmızı'ya bağlı!

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

























