Felipe Melo, Palmeiras'ta stoperde oynamaktan memnun
Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Felipe Melo, Palmerias'ta defansta görev almasıyla ilgili yorumlarda bulundu.
Bir dönem Galatasaray forması giyen Felipe Melo, Palmerias Teknik Direktörü Vanderlei Luxemburgo tarafından defansta oynatılmasını yorumladı.
Kariyerinin büyük bölümünde defansif orta saha rolünde görev alan Felipe Melo, Palmeiras'ta son dönemde stoperde görev almaya başladı.
Stoper olarak görev alması hakkında yorumlarda bulunan Melo; "Teknik Direktörümüz, benim stoperde daha verimli olacağımı düşündü. Bir orta saha olarak kariyerimde harika maçlar çıkardığımı düşünüyorum. Luxemburgo ile yaptığımız görüşmede, kendisi nerede oynayacağıma benim karar vermemi istedi. Ben de her pozisyon için mücadele den birisi olarak, harika bir stoper olabilirim diye düşündüm." dedi.
DAHA ÖNCE STOPERDE OYNAMIŞTI
Felipe Melo Galatasaray'da oynadığı dönemde, Şampiyonlar Ligi 2014/2015 sezonunda Arsenal'e karşı stoper olarak görev almıştı. Galatasaray, Londra'da oynanan maçı 4-1 kaybetmişti.
36 yaşındaki oyuncu, Türkiye'de Galatasaray'da olmak üzere, Inter, Juventus, Fiorentina gibi kulüplerde forma giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!
























