Feghouli'ye Trabzon uyarısı; "İntikam maçı değil"
Trabzonspor ile ligin ilk yarısında oynanan maçta kırmızı kart gören Galatasaraylı futbolcu, "Bu bir intikam maçı değil... Yaşadığın problemi unut, sadece 90 dakikaya odaklan" diye uyarıldı.
Galatasaray, Trabzonspor maçının havasına girerken, teknik kadro özellikle Sofiane Feghouli'ye uyarı geldi.
Teknik direktör Fatih Terim ve ekibi, ligin ilk yarısında Trabzonspor karşılaşmasında Olcay Şahan'la yaşadığı gerginlik sonrası kırmızı kart gören ve 3 maçla cezalandırılan Cezayirli futbolcudan, hafta sonu yapılacak mücadeleyi bir intikam karşılaşması gibi görmemesini istedi.
Teknik ekip, antrenman performansından memnun oldukları Feghouli'ye, "İlk yarıdaki maç orada kaldı. Gördüğün kırmızı kart ve sonrasında sana verilen ceza ağırdı. Bu karşılaşmayı veya Olcay ile yaşadığın problemi unut, sadece 90 dakikaya odaklan. Bizim önümüzde zorlu maçlar var. Burada bir yanlış yapıp bizi yalnız bırakma" diye uyarıda bulunduğu öğrenildi.
Yıldız futbolcunun, Trabzon'daki ilk maçta haksızlığa uğradığına inandığı ve bu nedenle çok hırslı olduğu bildirildi. Ancak Feghouli'nin, yapılan uyarılar sonrası, sakinleştiği ve bu tavrını koruyacağı konusunda teknik ekibe garanti verdiği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Bologna'da çanlar Tedesco için çalıyor!

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"

Ruben Amorim: "Milan'a hayır diyemezdim"

Hakan Çalhanoğlu'ndan Inter'e kötü haber!

Rodri'den Real Madrid itirafı

Gabriel Jesus'tan Barcelona itirafı

Havuç satışlarını patlattı: "Haaland şekeri!"

Bu ofsaytı vermeyen VAR hakemine ağır fatura!

Leeds United, Newcastle'ı gole boğdu!






















