Feghouli'nin yerine Trezeguet iddiası
Galatasaray'ın Aston Villa forması giyen Mısırlı yıldız Trezeguet ile görüşmeleri ilerlettiği öne sürüldü.

Younes Belhanda'nın yakın dostu olan Fransız gazeteci Manu Lonjon'dan bir transfer iddiası geldi. Lonjon, twitter hesabından sarı-kırmızılıların, Aston Villa forması giyen Mısırlı yıldız Trezeguet ile görüşmeleri ilerlettiğini ileri sürdü.
Lonjon'un iddiasına göre, Galatasaray sezon sonunda Sofiane Feghouli'yi elden çıkarabilirse yerine Trezeguet'yi renklerine bağlayacak.
25 yaşındaki yıldız, sezon başında Süper Lig ekibi Kasımpaşa'dan Aston Villa'ya 10 milyon euro bonservis karşılığında transfer olmuştu. Premier Lig'de 31 maça çıkan Trezeguet, 4 gol atarken 3 de asist yaptı.
SÖZLEŞMEDE MADDE VAR
Aston Villa'nın Premier Lig'de düşme hattında yer alması Aslan'ı yeniden harekete geçirdi… Şu anda 19. sırada yer alan A.Villa, Championship'e düşerse kiralama teklifi yapılacak.
10 MİLYON EURO'YA ALDILAR
Mısırlı oyuncunun sözleşmesinde 'takımın küme düşmesi durumunda' ayrılık maddesi olduğu belirtiliyor. Trezeguet daha önce G.Saray'da oynamayı çok istediğini söylemişti.
ÇOK UĞRAŞTI AMA BAŞARAMADI
Aston Villa'nın Kasımpaşa'dan 10 milyon Euro ödeyerek aldığı 25 yaşındaki kanat oyuncusu için son iki yılda birçok girişim yapan Sarı-Kırmızılılar bir türlü hedefine ulaşamamıştı.
TIKLA TRANSFER YAP VE KADRONU KUR!
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!
