Feghouli'den yalanlama: "Bizi güçlendiriyorsunuz"
Galatasaray'ın yıldızı Sofiane Feghouli, hakkında çıkan "500 bin euro zam istedi" haberini yalanladı.
Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, hakkında çıkan haberlere instagram hesabından cevap verdi.
Sofiane Feghouli, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Hakkımda çıkan 'Maaşına 500 bin euro zam istedi' haberleri tamamen yalan olup, beni ve takımımızı yıpratmaya çalışanlar yaptığı haberlerdir ama şunu iyi bilin ki, bizi yıpratmıyor daha da güçlendiriyorsunuz. #enbüyükcimbombom"
FEGHOULI'NİN YALANLADIĞI HABER
"Transfer döneminde bombaları patlatan Galatasaray'da yönetimin kapısını Kuzey Afrikalı yıldızları çaldı.
Geçen sezonki şampiyonlukta 1 numaralı pay sahibi oyuncu olan Sofiane Feghouli, performansına bağlı olarak ücretine 500 bin Euro zam istedi. Suudi Arabistan'dan talipleri olan Belhanda da 2021'de bitecek sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasını talep etti. Ancak Feghouli'nin zam beklentisi yönetim cephesinde karşılık bulmadı.
Gomis'i satmak pahasına sözleşmesinde iyileştirmede bulunmayan Galatasaray, yılda 4.5 milyon Euro'ya yakın kazanan Feghouli'ye de zam yapmayacak.
Yönetim Belhanda'nın ise bir yıl uzatma isteğine olumlu yanıt verdi. İmzalar 2. yarıda atılabilir."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi


























