Feghouli'den Türkiye sorusuna tepki!
Sofiane Feghouli, Cezayir kampında kendisine Türkiye ile ilgili yöneltilen soruya tepki gösterirken, çok kısa bir açıklama yaptı.
Galatasaray'da transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Sofiane Feghouli, yeniden Cezayir Milli Takımı'na seçildi ve bir basın toplantısı düzenledi.
Cezayir Milli Takımı'na döndüğü için mutlu olduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini söyleyen Sofiane Feghouli'ye, basın toplantısının sonunda Galatasaray ile ilgili çıkan iddialar da soruldu.
Feghouli, sorulan soruya tepki gösterirken çok kısa bir cevap verdi. Feghpuli Galatasaray'da mutlu olduğunu bir kez daha söylerken ''Türkiye ile ilgili sorulara cevap vermeyeceğim. Burada önemli olan Cezayir Milli Takımı. Birçok söylenti konuşuldu. Gazetelerde yazanları kontrol edemiyorum. Transfer dönemi kapandı. Galatasaray'da mutluyum. Bu sezon iddialıyım. Harika bir sezon geçirmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.
Feghouli'nin de formasını giydiği Cezayir, 8 Eylül'de deplasmanda Gambia ile karşı karşıya gelecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!























