Feghouli'den Galatasaray'a; "Hemen oynarım"
Galatasaray, yeni transferi Feghouli'yi İstanbul'a beklerken, Cezayirli futbolcu da hazır olduğunun mesajını verdi.
Galatasaray, yeni transferi Feghouli'yi İstanbul'a beklerken, Cezayirli futbolcu da hazır olduğunun mesajını verdi. Sarı-kırmızılılar, Perşembe gününe kadar Feghouli'yi Türkiye'ye getirmek için yoğun çaba sarf ediyor.
Sarı-kırmızılıların yeni ismi, Galatasaray'ın Süper Lig'de ilk maçı olan Kayserispor karşılaşmasında sahadaki yerini alabileceğini belirtti. Yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı yetkililerle yaptığı görüşmede, şunları söyledi:
"Fiziksel olarak kötü durumda değilim. Kulübümle antrenmanlara çıktım ve fiziksel yönden kendimi iyi hissediyorum. İlk maçta da sahaya çıkmak ve bir an önce oynamak istiyorum."
27 yaşındaki yıldız futbolcunun fiziksel olarak iyi durumda olduğunu iletmesi sarı-kırmızılı teknik kadronun da yüzünü güldürdü.
Türk Telekom Stadı'nda pazartesi günü oynanacak olan Kayserispor karşılaşması öncesi Yasin'in parmağındaki kırık, Sinan Gümüş'ün ise transferindeki belirsizlik yüzünden kanatlarda sıkıntı yaşayan Igor Tudor'un bu yüzden Feghouli'nin fiziksel durumunu bir an önce görmek istediği belirtildi. Tudor, Cezayirli futbolcuyu sahaya sürmeye sıcak bakıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi





























