Feghouli transferindeki çıldırtan istekler Aslan'ı yıldırmadı
Günlerdir İstanbul'a gelmesi beklenen Sofiane Feghouli, pazarlık sürecinde Galatasaray'ı çok terletti.

Günlerdir İstanbul'a gelmesi beklenen Sofiane Feghouli, pazarlık sürecinde Galatasaray'ı çok terletti.
"En çok ben almalıyım" haberinde Feghouli'nin 4 milyon Euro'ya yakın yıllık ücret istediği ortaya çıkmıştı. Özel uçak, lüks kiralık araç ve villa gibi taleplerini de sözleşmesine ekleten Cezayirli kanat oyuncusunun menajerine yüzde 10 komisyon verilecek.
Bunun dışında Feghouli'nin yakın akrabasının da yüzde 7 pay istediği ve bu yüzden transferin geciktiği iddia ediliyor.
Başarılı oyuncunun tüm talepleri karşısında sıkı bir pazarlık yürüten Galatasaray, her şeye rağmen transferden vazgeçmedi ve Feghouli ile yıllık 3.8 milyon Euro'dan 3+1 yıllık anlaşma sağladı.
"FEGHOULI İSTANBUL'A GELECEK"
Feghouli'nin Galatasaray'a transferi için aracılık yapan Ahmet Bulut da, transferde bir problem olmadığını ve oyuncunun 13 Ağustos'a kadar İstanbul'da olmasının beklendiğini kaydetti. NTV Spor'un haberine göre ise, Feghouli (12 Ağustos) İstanbul'a gelecek.
*Sofıane Feghouli hakkında bilinmesi gereken 10 şey, TIKLAYIN!
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mustafa Muhammed: "İnançlarım bu kararı gerektiriyor"

Slot'tan Frimpong yanıtı: "Anlaşana kadar hakkında konuşmam"

Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu düşüncesi!

Hull City'de Ruben Selles dönemi bitti

Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Rayo Vallecano ile Real Betis 1'er puanı paylaştı

Osasuna, Atletico Madrid'i 2 golle devirdi

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"
