Fedakar panzer Podolski!
Hamza Hamzaoğlu ile görüşen sakat Podolski, "Her türlü fedakarlığa hazırım" dedi, hocasının gönlünü kazandı.
Galatasaray'da bu sezon sakatlıklar can sıkarken Lukas Podolski'den iyi haber geldi. Önceki gün Florya'ya gelen Alman yıldıza geniş tetkikler uygulandı.
Sol ayağında şişme olan Podolski'nin pazartesi gününden itibaren idmanlar çıkacağı ve G.Birliği, Benfica ve F.Bahçe ile oynanacak zorlu maç periyorunda tam performansla sahaya çıkacağı belirtildi.
YALNIZ BIRAKAMAM
Podolski ayrıca kendisiyle yakından ilgilenen Hamza Hamzaoğlu ile görüşüp, "Takım arkadaşlarımı yalnız bırakamam. Ne fedekarlık gerekiyorsa yaparım. Gerekirse ekstra idmana çıkarım" diyerek tecrübeli teknik adama güvence verdi. Podolski'nin bu hareketi takımda da büyük beğeni topladı.
ALIN SİZE ŞANS
Milli arada yedek ve genç oyuncuları ile sık sık zirveler yapan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, geniş bir analiz hazırladı. Oyuncularla görüşüp alternatif bölgelerde oynamaları için çalışmalar da yapan Hamzaoğlu, lig, Avrupa ve kupa ekseninde herkesi oynatmak için düğmeye bastı. Şampiyon hoca öğrencilerine, "Herkese fırsat vereceğim, şansa hazır olun" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"






















