Feda dönemi mi başlıyor?
Galatasaray'ın gelecek sezon UEFA'dan men cezası alma tehlikesiyle karşı karşıya olması üzerine yönetim radikal bir karar alabilir.
Galatasaray zor günler yaşıyor...
Sarı-Kırmızılı takım bir yandan ligde şampiyonluk için yarışırken diğer taraftan da yönetim büyük bir darboğazın içine girmiş durumda. Galatasaray'da tek gündem konusunun UEFA'dan gelmesi muhtemel olan Avrupa'dan men cezasının olduğu öğrenildi. Eski başkan Ünal Aysal her keresinde ceza almayacaklarını söylemesine rağmen Sarı- Kırmızılı camia bu konuda hazırlıklı olmaya çalışıyor. Yönetim bu cezadan kurtulmak için kendi arasında çareler üretiyor.
İlk akla gelen fikrin daha önce gündeme gelen 'Feda' uygulaması olduğu öne sürüldü. Zararını 50 milyon Euro aşağı çekmek isteyen Galatasaray Yönetimi oyuncularına yüzde 30 oranında indirime gitmelerini teklif etmeyi planlıyor. Bu konuda oyuncuların vereceği cevap ise merakla bekleniyor.
FUTBOLCULARLA TEK TEK KONUŞULACAK
Galatasaray' da futbolculara önerilecek bu teklifin yarın yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında gündeme geleceği belirtildi. Başkan Dursun Özbek'in bu görüşte olduğu ve karar çıkması durumunda Mehmet Özbek'in futbolcularla tek tek konuşarak durumu anlatacağı iddia edildi. Mehmet Özbek'in oyunculardan fedakarlık isteyerek, "Avrupa'da olmak için hep birlikte el ele verelim" diyeceği gelen bilgiler arasında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!

Tottenham'dan Senesi ile prensip anlaşması!

Bayern Münih'ten Neuer için yalanlama!

Roma'da Ranieri'nin görevine son verildi

Vincent Kompany: "Bu eleştiriler doğru değil"

Manchester City'de hedef Enzo Fernandez

























