Fatura kesildi: Nzonzi’ye ceza!
Galatasaray'dan ayrılmak için geri sayıma geçen Nzonzi'ye para cezası verildi. Ankaragücü maçı öncesindeki idmanda as takımda olmaması üzerine antrenmanı terk eden Nzonzi’ye kesilen 70 bin Euro’luk ceza, alacaklarından düşülecek. 31 yaşındaki oyuncuya Everton ve Lyon başta olmak üzere birçok teklif gelmesi de yönetimi sevindirdi.
Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ancak disiplinsiz hareketleri nedeniyle takımdan gönderilmesi beklenen Steven Nzonzi’ye para cezası kesildi.
Ankaragücü maçı öncesinde yapılan taktik idmanda as takımda yer almaması üzerine antrenmanı izinsiz terk eden Fransız yıldıza sözleşmesindeki ‘disiplin’ talimatnamesi de dikkate alınarak 70 bin Euro para cezası kesti.
Bu ceza tutarı, Steven Nzonzi’nin Galatasatau kulübündeki alacaklarından düşülecek.
GELEN TEKLİFLER "OH" DEDİRTTİ
Ayrıca Galatasaray’ın gönderme kararı aldığı Nzonzi’ye Everton ve Lyon başta olmak üzere gelen teklifler sarı kırmızılıları da rahatlattı.
31 yaşındaki futbolcuyla yaşanan erken ayrılıkta, gelen teklifler sonrasında Galatasaray herhangi bir bedel ve sözleşme nedeniyle Fransız oyuncuya ligin ikinci yarısı için taahhüt ettiği bedeli ödemek zorunda kalmayacak.
2019-20 sezonu için imza altında 3 milyon 250 bin Euro garanti ücreti olan Nzonzi de teklifler sonrasında Galatasaray’dan ayrılmak adına menajeri ile teklifleri değerlendirmeye başladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

Mainz 05, eski futbolcusu El Ghazi'ye açtığı temyiz davasını kaybetti

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi


























