Fatih Terim'in yedek kulübesindeki tek gol kozu!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ryan Babel'in de cezalı olması nedeniyle Adem Büyük'ü ileride tek oynatacak. Erencan Yardımcı ise yedek kulübesindeki tek gol silahı olacak.
Galatasaray teknik heyeti en çok düşündüren mevki forvet...
Zira Falcao ve Andone gibi iki as golcüsünü sakatlıklar yüzünden oynatamayan Galatasaray, 4 golle takımın en skorer ismi olan Babel'den de bu maçta cezalı olduğu için faydalanamayacak.
Teknik direktör Fatih Terim bugün ileride Adem Büyük'ü oynatıp, ona Feghouli ile destek verecek.
Hafta içindeki Club Brugge maçında Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk ve tek golünü atmayı başaran Adem'in moralinin yüksek olduğu da belirtildi.
YEDEK KULÜBESİNDEKİ TEK KOZ ERENCAN
Galatasaray'ın deneyimli teknik adamı Fatih Terim, Erencan'ı ise bir kez daha maç kadrosuna alacak. Club Brugge maçında sahaya sürdüğü Erencan Yardımcı ise yedek kulübesinde bekleyecek tek forvet olacak.
Erencan, bu sezon U19 Elit A'da çıktığı 9 maçta 2 gol atıp 1 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi


























