Fatih Terim'in Twitter savaşı!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Twitter üzerinden kendisine ve ailesine yönelik küfür ve hakaret içeren tweet atanları avukatları aracılığıyla yakın takibe aldı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Twitter üzerinden kendisine ve ailesine yönelik küfür ve hakaret içeren tweet atanları avukatları aracılığıyla yakın takibe aldı.
Terim'in avukatı Hasan Demirel, "Sosyal medya insanlara geniş bir özgürlük tanıyor ama hakaret, küfür etme özgürlüğünü vermiyor. Özellikle Twitter üzerinden Fatih Terim'e, alilesine yönelik küfür ve hakaret eden hesapları takibe alıp, savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz. Bu konuda ciddi bir çalışma yürütüyoruz" dedi.
BUSE TERİM MAHKEMELİK OLDU
Avukat Hasan Demirel, geçen yıl Kadıköy'de oynanan ve Galatasaray'ın şampiyon olduğu Fenerbahçe maçı öncesi Terim'in kızı Buse Terim'in "Fener'i Ateş bastı" mesajı üzerine Twitter'den küfür eden taraftarlar hakkında çalışma yaptıklarını açıkladı. Demirel, Buse Terim'in Ankara'da yaşayan bir Fenerbahçeli taraftarla mahkemelik olduğunu, önümüzdeki günlerde ilk duruşmanın yapılacağını söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mbappe'den Zidane sözleri: "Film gibi ama gerçek"

Laporta'dan Messi dönüşüne yanıt: "Romantik ama çok zor"

Kolo Muani'nin dönüş tarihi belli oldu!

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Simeone: "Barcelona'nın oynadığı futbol değil!"

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho


























