Fatih Terim'in tatlı sıkıntısı! Feghouli'ye yer arıyor
En son Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Feghouli, son antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.
Sabah

Fotoğraf : AA
Ligde 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray'da Sofiane Feghouli sevinci yaşanıyor.
Cezayirli oyuncusuna kavuşan Fatih Terim, Feghouli'nin yokluğunda sağ açıkta Emre Kılınç ve Arda Turan'ı dönüşümlü oynatmıştı. Alanya'da galibiyeti getiren Emre son haftalarda performansıyla sivrilirken, Arda da Terim'in vazgeçilmezi durumunda.
Ligde en son Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Feghouli, son antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Terim, cumartesi günü Erzurum maçında sakatlığını atlatan tecrübeli yıldızına yer arıyor.
Öte yandan Saracchi, fizyoterapistler eşliğinde idman yaparken, Emre Taşdemir ise takımdan ayrı hazırlıklarını sürdürdü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!
