Fatih Terim'in Porto maçındaki golcüsü
Badou Ndiaye cezalı, Emre Akbaba ve Eren Derdiyok sakat. Fatih Terim'in Porto sınavı için 10 adamı belli. Portekiz'e götürülecek olan Eren'in oynama ihtimali zayıf. Galatasaray'ın en ucunda Henry Onyekuru forma giyecek.
Erzurumspor maçında 3 puanı kazanan Galatasaray, sol ayak başparmak tarak kemiği kırılan ve ameliyat olan Emre Akbaba'yı kaybetti.
Porto deplasmanına Emre'den yoksun çıkmak zorunda kalan Aslan'da adalesi çeken Eren Derdiyok'un yetişme ihtimali de zayıf. Alternatifleri azalan Fatih Terim, zorlu maça Belhanda ve Onyekuru'yu hazırlamaya başladı.
Cezalı Ndiaye yerine Donk'u ön liberoda kullanacak olan Terim, kafasındaki ilk 11'i büyük ölçüde belirledi. Savunmada Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo dörtlüsü görev yapacak. Orta sahadaki Donk-Fernando ikilisini Belhanda tamamlayacak. Terim, hücum hattında ise Rodrigues ve Onyekuru dışındaki 3. ismin kim olacağına karar veremedi.
Portekiz'e götürülecek Eren'in durumuna göre Feghouli ya da Sinan formayı kapan son isim olacak. Kulüp doktoru Yener İnce ise, "Eren'i yetiştirmek için maç saatine kadar uğraşacağız" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Acun Ilıcalı: "Hayalimizin çok ötesinde!"

Napoli'de Noa Lang'a af çıktı

Kylian Mbappe'den Arda Güler'e övgü

Kenan Karaman'dan milli takım ve Beşiktaş sözleri

Sevilla, Valencia'yı tek golle geçti!

Fiorentina, Vanoli ile şeytanın bacağını kırdı

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

























