Fatih Terim'in olmazsa olmazı: Trezeguet
Fatih Terim çok beğendiği Trezeguet'yi yeni sezonda mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Yönetim de bu transfer için 10 milyon euroyu gözden çıkaracak. .
Takvim

Yeni sezon transfer planlamasına başlayan Galatasaray'da listenin ilk sırasında Mahmoud Trezeguet var.
Fatih Terim çok beğendiği Mısırlı yıldızı yeni sezonda mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Yönetim daha önce iki kez ikna edemediği Kasımpaşa ile birkez daha masaya oturacak.
İKİ KEZ OLUMSUZ YANIT ALINDI
Hem sezon başı hem de devre arasında Trezeguet için yaptığı tekliflere olumsuz yanıt alan yönetim bu kez kesenin ağzını iyine açacak. Sarı-Kırmızılılar'ın 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.
DIAGNE DE YÜKSELİŞE GEÇER!
Fatih Terim, Trezeguet'nin takıma katılması durumunda Diagne'nin de performansının yükseleceğini düşünüyor. 24 yaşındaki futbolcu bu sezon legde 25 maçta 7 gol atarken, 6 da asist yapmayı başardı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Stefano Pioli, eski yuvasına geri döndü!

Jadon Sancho, Juventus ile anlaştı!

Newcastle United, Elanga'yı açıkladı!

Crystal Palace, Avrupa Ligi'nden men edildi

Ruben van Bommel babasının izinden ilerliyor

Arsenal'e Madueke'de mutlu son: 57 Milyon Euro!

Chelsea'de Jackson için veda ihtimali!

Bayer Leverkusen, genç golcüyü açıkladı: Christian Konafe

Roma Svilar ile sözleşme uzattı!

Inter, Taremi'nin bonservisini belirledi!
