Fatih Terim'in Mbaye Diagne mesaisi!
Mbaye Diagne'nin suskunluğunun altında yatan gerçek sebebin kötü ortalar olduğunu düşünen Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, hafta boyunca bu konu üzerinde durdu
Galatasaray'da sezon başından bu yana kaliteli orta sıkıntısı yaşanıyor. Feghouli ile Onyekuru'nun bu alanda gelişim göstermemesi Nagatomo'nun da geçen sezonki performansının altında kalmasıyla Mariano orta konusunda âdeta tek başına savaş verdi.
Özellikle Gomis gittikten sonra ortayla beslenen santrforlarla oynayan Galatasaray birçok maçta hücum hattında kilitlendi. Takımda 1,0 ortalamayla maç başına en isabetli orta yapan isim Mariano olurken, Feghouli 0,6, Onyekuru 0,1'de kaldı.
Rakipler fark attı
Galatasaray'ın şampiyonluk için yarıştığı rakiplerden Başakşehir'in kanat oyuncusu Visca'nın ortalaması 1,5. Beşiktaş'ın süper yıldızı Quaresma'nın 2,7.
Bu problemin farkında olan teknik direktör Fatih Terim, Diagne'nin gol suskunluğunun altında yatan gerçek sebebin kötü ortalar olduğunu düşünüyor. Feghouli ve Onyekuru'yu özel olarak hafta boyunca çalıştıran Terim, bu ikiliden daha çok sorumluluk almalarını ve maçın kilidini açacak oyuncular olmasını istedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler için takas iddiası!

Nicolo Zaniolo'ya ilginç benzetme!

FIFA Kıtalararası Kupası'nda şampiyon PSG!

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!
























