Fatih Terim'in gözü yine gençlerde
Fatih hoca devre arasında yapılan geniş çaplı transfer operasyonuna rağmen, genç oyuncularından vazgeçmiyor. Antrenmanda altyapıdan gelen yetenekleri pür dikkat izleyen Terim, onlara daha çok şans vermeyi planlıyor.
Florya’daki futbol akademisinden yetişen gençleri yavaş yavaş A takıma adapte etmek isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dünkü antrenmanda öğrencileriyle yakından ilgilendi. Ozan Kabak’ın kısa sürede Avrupa’ya transfer olması, Yunus’un teklifler alması, kulübe yeni bir para kaynağı yaratırken, Terim de hız kesmeden yeni yetenekleri takıma kazandırmaya çalışıyor. Kupadaki Hatayspor maçına yönelik gerçekleşen son idmanda da, tecrübeli teknik adam altyapıdan gelen oyunculara uyarılarda bulundu.
Sadece kupada değil...
Terim, başta Yunus Akgün olmak üzere, Celil Yüksel (orta saha), Atalay Babacan (orta saha), Gökay Güney (stoper), Abdussamed Karnuçu (ön libero) ve Mustafa Kapı (orta saha) gibi isimleri, ikinci yarıda sadece kupada değil, lig maçlarında da daha fazla oynatmayı hedefliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Southampton'a 3 dava daha!

Bernardo Silva'dan Manchester City'ye veda!

Joao Cancelo: "Favorim Galatasaray"
Avrupa futboluna yıllar sonra gelen şampiyonluklar damga vurdu

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da yılın futbolcusu seçildi

Pep Guardiola'dan geleceği için açıklama!

Bournemouth, 127 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa arenasında!

Southampton ihraç edildi; Hull City'nin rakibi değişti!

Unai Emery, İstanbul finaline hazır: "Güvenimiz tam"

Paris FC'den Ciro Immobile kararı!


























