Fatih Terim'in gözü PSV'de
Transfer için yönetime rapor veren tecrübeli hoca artık sadece takım içine odaklandı. 21 Temmuz'daki PSV maçına bir sol bek ve bir orta sahanın yetişmesini isteyen Fatih Terim, olası olumsuzluklara karşı mevcut kadrodan en iyi şekilde yararlanmanın planlarını yapmaya da başladı.

Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran Sarı-Kırmızılılar yeni dönem öncesinde kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarına tam gaz devam ediyor.
Yönetim, teknik ekibin istekleri doğrultusunda transfer operasyonuna devam ederken, teknik direktör Fatih Terim verdiği raporun ardından artık sadece takım içine odaklandı. İlk resmi maçını 21 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda PSV ile oynayacak olan Cim Bom'da tecrübeli hoca, turu geçmenin hesaplarını yapmaya başladı.
Uzun saatler Florya'da
PSV maçına kadar mutlaka bir sol bek ve bir orta sahanın takıma katılmasını talep eden deneyimli çalıştırıcı, olası olumsuzluklara karşı mevcut kadrodan en iyi şekilde yararlanmayı planlıyor. Bu doğrultuda Florya'da analizler yapan Terim, PSV'yi eleyecek formasyon ve taktikler için uzun saatler çalışıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!
