Fatih Terim'in gözdesi 'Emre' amade
Alanyalı yıldız G.Saray’dan haber bekliyor. UEFA kıskacındaki Aslan Akdeniz ekibini bonservis için ikna ederse transfer gerçekleşecek.
Aslan'da teknik direktör Fatih Terim'in transferdeki gözdelerinden biri de Emre Akbaba...
Tatili sırasında çektirdiği sarı-kırmızılı fotoğrafla taraftarı heyecanlandıran 25 yaşındaki orta saha oyuncusu buna açıklık getirdi. Emre "O LeBron James'in Cleveland Cavaliers forması. Galatasaray forması değil" ifadelerini kullandı.
Ancak Emre, Cimbom'dan gelecek olası bir teklife "Evet" demeye hazır
'EDERİNİ BULDU'
Galatasaray ile Alanyaspor arasındaki pazarlıkların olumlu sonuçlanmasını bekliyor. Aslan, Emre için Alanya'dan rakam istemiş, 5 milyon euro'yu duyunca temaslar tıkanmıştı. Alanya rakamı indirirse transferi gerçekleşecek.
Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Emre'nin durumuyla ilgili şunları söylemişti: "Emre ederini buldu. Çocuk gitmek istiyor. Hoca olarak onunla çalışmayı isterimı. Gider mi bilmem ama çok teklif alıyor."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'den Enzo Maresca'ya olay tepki!

Kolo Muani, Juventus'a geri dönüyor!

RESMİ: Manchester City'de Enzo Maresca dönemi

Milan'da rekor transfer sonrası veda!

PSG'nin Chevalier kararı belli oldu!

Barcelona'da yeni rota Harry Kane

Hull City'den Göztepe'nin eski golcüsüne 20 milyon Euro!

Jürgen Klopp'dan Liverpool açıklaması

Kempes, Madrid'den ayrılmak isteyen Alvarez'i destekledi

Manchester United'dan Manuel Ugarte açıklaması
























