Fatih Terim'in Fernando yerine transfer planı
Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim'in yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Bana 6-8 gol atabilen ön libero lazım" dediği öğrenildi. Yeni transferler takıma gelene kadar orta sahada Ryan Donk-Selçuk İnan ikilisi oynayacak.

Ndiaye'yi tekrar kiralamayan, Fernando'yu da Sevilla'ya satan G.Saray, orta sahaya ilk 11 düzeyinde 2 takviye yapacak.
Sarı kırmızılılar için Banega gündemdeki yerini korurken futbolcusunu satmak istemeyen Sevilla, bir başka orta saha oyuncusu Mesa'yı Fernando transferinde takas olarak önerdi.
Ancak Cimbom bunu kabul etmedi ve Fernando'yu 4.5 milyon Euro karşılığında sattı. Teknik direktör Fatih Terim ise 6 numaraya alınacak isim için kıstaslarını belirtildi.
SCOUT EKİBİ LİSTEYİ HAZIRLADI
Terim'in, "6-8 gol atabilen ön libero istiyorum" dediği, bu nedenle Galatasaray'ın Mesa'yı beklemeye aldığı öğrenildi.
Sarı-kırmızılıların scout ekibi ise tecrübeli çalıştırıcıya bol alternatifli bir liste hazırladı. Yeni transferler gelene kadar Cimbom'un orta sahasında Ryan-Donk-Selçuk İnan ikilisi görev yapacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Chelsea karşısında net galibiyet!

Gol düellosunda kazanan Liverpool!

PSG, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı!

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"
