Fatih Terim'in çift forvet planı!
Koronavirüs arası sonrası tüm değerleri iyi çıkan Falcao'ya sakatlığı geçen Florin Andone ve Adem Büyük de eklendi.
Koronavirüs salgını sebebiyle ara verilen ligler, TFF'nin kararı ile 12 Haziran'da yeniden başlıyor. Galatasaray'da ise kalan 8 haftadaki hedef; yakalanan ivmeyi sürdürmek ve şampiyonluğa ulaşmak. Bu amaç doğrulusunda Florya'da çalışmalarına kondisyon yükleme ile başlayan ve genellikle günde çift idman ile yüklemeleri tamamlayan sarı-kırmızılılar, artık taktiklere başladı.
Şampiyonluk yolunda zirvede yer alan Trabzonspor ve Başakşehir ile de karşılaşacak olan sarı-kırmızılılarda, teknik direktör Fatih Terim şimdiden alternatif planlara geçerken, en çok sevindiği zenginlik hücumda.
Alternatif taktik
Ligde son 10 maçında tam sekiz galibiyet, iki beraberlikle sahadan ayrılarak adeta mağlubiyeti unutan Aslan bu formunu iyileştirerek sürdürmek istiyor.
Sezon boyunca sakatlıklar sebebiyle kabusu yaşayan hep eksik kalan Cimbom, tam takım haline geldi. Son dönemde 4-1-4-1 sistemini ağırlıklı veren ve iyi sonuçlar alan Terim, Florin Andone ve Adem Büyük'ün form tutmasından çok memnun. Çünkü kariyeri boyunca hücumu seven Fatih Hoca, gerektiğinde çift forvete (4-4-2) dönmeyi düşünüyor. Bir anlamda B planını hazırda tutuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Ozan Kabak için yeni sözleşme kararı

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!























