Fatih Terim'e, "Yasin'i niye oyuna aldın" tepkisi
Teknik direktör Fatih Terim'e seslenen bir taraftar işleri böyle karıştırdı

Galatasaray-Evkur Yeni Malatyaspor maçının ikinci yarısında Galatasaray Kulübesi'nin arkasında bulunan bir taraftar, teknik direktör Fatih Terim'i bir hayli kızdırdı.
Bu taraftarın, "Yasin'i niye oyuna aldın" şeklindeki bağrışı üzerine tecrübeli hocanın tribüne dönerek sinirlendiği gözlendi. Diğer taraftarların tepki gösterdiği bu kişiyi güvenlik güçleri stat dışına çıkardı.
'Atatürk Stadı'nın çökme riski var'
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Göztepe maçının Atatürk Stadı'nda oynanamayacağını açıkladı.
İzmir ekibinin ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun suçlanmaması gerektiğini ifade eden Albayrak, "Edindiğim bilgilere göre İzmir Atatürk Stadı'nın gerekli Passolig altyapısı yok ve çökme riski var. Kimse o riski alamaz. 90 dakika kaldı, sonra tekrar görüşürüz" dedi.
"Şampiyonluk yolunda elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve ona göre çalışıyoruz" diyen sarı-kırmızılı yönetici, "Göreve geldiğimizde 'Hocamızla birlikte şampiyon olacağız' demiştik, inşallah olacağız" ifadesini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
