Fatih Terim'den yeni sözleşme talepleri
Senelik maaş konusunda en yüksek rakamı 2.5 milyon Euro olarak belirleyen yönetim, yeni mukavele tekliflerini bu rakam bandında yapacak.
Galatasaray, bir yandan gelecek sezonun planlamasını yapıyor.
Teknik Direktör Fatih Terim, Fernando Muslera, Sofiane Feghouli ve Ryan Donk'la yeni sözleşme imzalanmasını talep etti. Takımın iskeletini oluşturan isimlerle devam etmek istediğini belirten Fatih Terim'in bu talebi sarı-kırmızılı yönetim tarafından olumlu karşılandı.
Senelik maaş konusunda en yüksek rakamı 2.5 milyon Euro olarak belirleyen yönetim, yeni mukavele tekliflerini bu rakam bandında yapacak. Muslera'nın 2+1'lik yeni sözleşmeye sıcak baktığı ve futbolu Galatasaray'da bırakmak istediği biliniyor. Donk, Belhanda ile Feghouli'nin de Terim'le çalışmaktan büyük mutluluk duyduğu öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan galibiyete son dakika uzandı

PSG liderlik koltuğunda derin bir nefes aldı!

Atletico Madrid, 90+4'te uyandı!

Pep'ten Leeds taraftarlarının oruç saygısızlığına yanıt

Manchester City'den amansız takip!

3-0'dan 3-3 yapıp 90+3'te yıkıldılar!

Barcelona, zorlu virajı döndü; koltuğu korudu

Samsunspor'un rakibi Vallecano'dan Bilbao'ya çelme!

Hull City, Matty Crooks ile üç puanı aldı!

Bournemouth ve Sunderland yenişemedi

























