Fatih Terim'den tavır, içeriye girmedi
Seminere oldukça geç gelen G.Saray'ın hocası, yalnızca Denizli, Vural ve Avcı'yla bir araya geldi. Sadece fuar alanını dolaşan tecrübeli teknik adamın, birçok meslektaşının bulunduğu konuşma salonuna girmeyip etkinlikten ayrılması dikkat çekti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TüFAD), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iş birliğiyle Antalya'da düzenlediği, Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri dün başladı.
Habertürk'ün haberine göre; geçtiğimiz yıllarda seminerde konuşmacı olarak yer alan fakat bu kez böyle bir davet almayan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, birçok önemli antrenörün yer aldığı organizasyona oldukça geç katıldı.
Antrenman nedeniyle geciktiği öğrenilen deneyimli teknik adam, Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı'nda yer alan stantları tek tek dolaşıp görevlilerle fotoğraf çektirdi. Ardından orada bulunan meslektaşları yılmaz Vural ve Mustafa Denizli ile bir araya gelen tecrübeli hoca, G.Saray'dan eski öğrencisi Ergün Penbe ve Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile de kısa süre görüştü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'de Gyökeres çıkmazı!

Milan, Luka Modric'i kadrosuna kattı

Arsenal'in yeni gündemi: Eberechi Eze

Johan Bakayoko, RB Leipzig ile anlaştı!

Barcelona, Bryan Zaragoza'yı takipte

Jhon Arias, Wolves yolunda!

Barcelona, Roony Bardghji transferini açıkladı

Lamine Yamal'ın doğum günü partisi başına dert açtı

Arsenal, Cristhian Mosquera transferinde sona yaklaştı

Darwin Nunez, Diogo Jota'yı böyle andı!
