Fatih Terim'den tam güvence!
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim bir ismin dönüşünü bekliyor. Gelişmeler ve haberin detayları burada...
Webaslan.com

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Kayserispor maçında sakatlanan Yekta Kurtuluş'un Mersin İdmanyurdu maçında takımdaki yerini alması bekleniyordu ancak bu istek gerçekleşmedi.
Bir süredir salon ve saha çalışmaları yapan 27 yaşındaki futbolcu, Kadir Has'ta oynanan mücadelede talihsiz bir sakatlık yaşamıştı.
En çok güvendiği isimlerden olan Yekta'nın bir an önce iyileşmesini bekleyen teknik direktör Fatih Terim, oyuncusu ile özel olarak ilgilenmeyi ihmal etmiyor. Orta sahanın ortasında ve sağ kanatta etkili olabilen Yekta'ya antrenmanlarda sık sık moral veren Terim futbolcusunu adeta ateşliyor.
Play-offlarda ritmini bulması beklenen Yekta Kurtuluş geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'dan transfer edilerek Galatasaray'ın ikinci yarıda yenilenen kadrosunda boy göstermişti . 2010-2011'in en büyük transfer gözdeleri arasında yer alan sarı-kırmızılı oyuncu kendisini ispatlamanın hesaplarını yapıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG'den Gianluigi Donnarumma kararı!

Leipzig'de rota yeniden Nkunku!

Monaco'dan Kieran Trippier hamlesi!

Giacomo Raspadori, Atletico Madrid'de

Manchester City'nin yeni hedefi: Rodrygo

Crystal Palace'ın Cas'a yaptığı itiraza ret!

Kingsley Coman Arabistan yolunda

Berke Özer için Lille açıklaması!

Arda Turan'ın yıldızına Fulham kancası!

Barcelona'dan Como karşısında gövde gösterisi!
