Fatih Terim'den 'sıfır risk'
Hafta içinde idmanlarda genç Emin Bayram'ı bu bölgede deneyen Galatasaray'ın hocası, tercihini 'tecrübe'den yana kullanacak.
Türkiye
Fotoğraf : AA
Galatasaray'da Marcao'nun şok sakatlığı sonrası teknik direktör Fatih Terim elindeki bütün ihtimalleri taktik antrenmanlarda denedi.
Luyindama'nın milli takımında sakatlanıp sezonu kapatmasının ardından Brezilyalı stoperin de yokluğu Terim'i bir hayli zorladı.
Üç ay sonra tekrar start alan lige şampiyonluk parolasıyla devam etmek isteyen Cimbom'da Terim, sıfır risk modunda. Sebebi de kalan 8 maçın telafisinin olmaması.
Hafta içi çalışmalarında stoperde Donk'a partner olarak Ahmet Çalık ve Emin Bayram'ı değiştirerek deneyen tecrübeli teknik adam kararını Ahmet Çalık'tan yana verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Athletic Bilbao'da Edin Terzic dönemi

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"

Calum McFarlane: "Artık tepki verme zamanı!"


























