Fatih Terim'den Selçuk ve Donk'a tam puan
Kasımpaşa karşısında Belhanda'nın arkasında Ryan Donk ve Selçuk İnan'a şans veren Fatih Terim, bu üçlüden çok memnun kaldı. Benfica ile oynanacak rövanşta da forma Donk ve Selçuk'un olacak.
Webaslan.com
UEFA Avrupa Ligi'nde 2-1 kaybedilen Benfica maçında orta sahasını eleştiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'daki orta üçlüden oldukça memnun kaldı.
Portekiz ekibi karşısında tel tel dökülen Fernando ve Badou Ndiaye'yi Kasımpaşa karşılaşmasında oynatmayıp, Belhanda'nın yanında Selçuk İnan ve Ryan Donk'u sahaya süren İmparator, orta sahanın verimini arttırdı.
Savunma ikisili Luyindama ve Marcao'yla birlikte orta sahanın uyum sağlayıp, pas trafiğini iyi kurduğunu düşünen Terim, bu üçlüye bundan sonra sık sık şans verecek.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!
























