Fatih Terim'den şampiyonluk motivasyonu
4 günlük izin sonrasında ilk idmanına çıkan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, öğrencilerini motive etti.
Çaykur Rizespor maçında sahadan 4-3 yenik ayrılan Galatasaray, milli araya zirvenin 3 puan gerisinde girmişti. Sarı-Kırmızılılar'da bu anlamda 4 günlük izin sona erdi.
Dün sahaya inen Aslan'da teknik direktör Fatih Terim, idman öncesinde oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Her ne olursa olsun mevcut tablo içerisinde hâlâ mutlu sona ulaşabileceklerini belirten tecrübeli teknik adam, ligde her şeyin hâlâ devam ettiğini söyledi.
'Kayıpsız şekilde...'
Terim'in, sözlerinden ön plana çıkanlar şöyle oldu: "Hiçbir şey bizim için sona ermedi. hâlâ her şey bizim elimizde, tüm tabloyu tersine çevirebilir ve yeniden liderlik koltuğuna oturabiliriz. Rakiplerimiz mutlaka puan kayıpları yaşayacaktır. Ama bizim için önemli olan onların yaşadığı kayıplar değil. Bizim için önemli olan, kendi alacağımız sonuçlar. Kayıpsız şekilde yolumuza devam etmek zorundayız."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid, Valencia'yı 4 golle rahat geçti!

Monaco'ya evinde Paris FC şoku!

Atletico Madrid'den Sevilla'ya net galibiyet

Lider Arsenal gümbür gümbür gidiyor!

Brighton, evinde çok rahat kazandı!

Manchester United'ın kabusu Nottingham

Villarreal'den sahasında rahat galibiyet!

Lamine Yamal ile sevgilisi ayrıldı: Aldatma iddialarına yanıt

Hull City, yükselişe geçti!

Tottenham'ın eski kalecisinden şaşırtan karar: Futbolu bırakıp fotoğrafçı oldu!

























