Fatih Terim'den Onyekuru kararı! Teklif...
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Onyekuru'nun kiralanamaması durumunda bonservisinin alınmasını istedi. Belhanda ve Fernando yaz aylarında satılacak. Buradan gelecek parayla Everton'a teklif yapılacak.
Sezon başında Everton'dan satın alma opsiyonu olmadan kiralanan Onyekuru, Galatasaray'da harikalar yarattı.
Ligdeki performansının yanı sıra son olarak Malatya'yla oynanan kupa mücadelesinde de alkışları topladı. 21 yaşındaki kanat oyuncusu için rota belirlendi. Bazı Arap takımlarının istediği Belhanda ve Fernando'dan gelecek para, Everton Kulübü'ne bonservis bedeli olarak önerilecek. İngiliz kulübü, genç futbolcuyu bir kez daha kiralamak istemiyordu.
TOPLAMDA 15 MiLYON EURO
Sarı-Kırmızılı ekip, İngiliz kulübünü yeniden kiralamaya ikna edemezse, böyle bir yol izleme kararı aldı. Belhanda ve Fernando'dan toplamda 15 milyon euro civarında bir bonservis bedeli bekleniyor. Bu rakamın kuruşuna dokunulmadan Everton'a önerilecek. Çünkü Finansal Fair Play kıskacındaki Galatasaray, oyuncu satmadan bonservis bedeliyle transfer yapamıyor. Onyekuru daha önce yaptığı açıklamalarda Galatasaray'da kalmak istediğini söylemişti.
DEVLER DE PEŞiNE DÜŞTÜ
Bu transferdeki en büyük pürüz ise Avrupa'nın dev ekiplerinin de genç futbolcuyu izlemesi... Son olarak Bayern Münih'in Onyekuru'yu Malatya maçında mercek altına aldığı iddia edildi. Daha önce de Valencia'nın genç yıldızla ilgilendiği belirtilmişti. Henüz 21 yaşındaki olan Nijeryalı futbolcunun uzun yıllar Sarı-Kırmızılı ekibe hizmet edebileceğini düşünen Fatih Terim, bu sebeple Onyekuru'yu çok istiyor. Önümüzdeki yaz, Galatasaray'ı çok hareketli günler bekliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leicester City satışa çıktı!

Enes Ünal yeniden Getafe'de

Manchester City, Jeremy Doku ile yeni sözleşme imzaladı

Barça'nın B planı: Mikautadze

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı




























