Fatih Terim'den Okan Kocuk'a: "Çık, herkese göster!"
Tecrübeli hoca "Çık ve kalan 7 haftada Galatasaray kalesinin emin ellerde olduğunu herkese göster. Sana güvenimiz tamdır" derken, Uruguaylı eldiven de koltuk değnekleriyle geldiği Florya'da Okan'la bir görüşme yaptı.
Çaykur Rizespor maçında oyuna girdikten sonra bir de penaltı kurtarmasına rağmen Galatasaray'ın sahadan 2-0 mağlup ayrılmasına engel olamayan Okan Kocuk ile önce teknik direktör Fatih Terim sonra Muslera özel bir görüşmeye imza attı.
Terim'in Galatasaray'ın şampiyonluk hedefinde büyük önem taşıyan Gaziantep FK maçında kaleyi koruyacak olan Okan'a şunları söylediği öğrenildi:
POTANSİYELİNİN FARKINDAYIM
Rize maçında üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptın! Penaltıyı da kurtardın. Sana bu süreçte güvenim tam. Senin Galatasaray kalesini kaldıracak potansiyel ve güçte olduğuna eminim. Aksini düşünsem seni bu takıma istemezdim. Çık ve kalan 7 haftada Galatasaray kalesinin emin ellerde olduğunu herkese göster." Bu arada Okan'ın performansına göre kaleci transferi de şekillenecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!
























