Fatih Terim'den Marcao'ya vize çıkmadı!
Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, transfer teklifleri alan Marcao için yönetime, "Onu asla satmayalım. Bizim için çok önemli" dedi.
Geçtiğmiiz sezon devre arasında Chaves'ten transfer edilen ve gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan Marcao'ya vize çıkmadı.
İHTİYACIMIZ VAR
Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in gelen teklifler sonrasında yönetimle temas kurduğu ve, "Marcao savunmanın en önemli isimlerinden. O kesinlikle satılmamalı. Gelecek sezon ona çok ihtiyacımız olacak" dediği öğrenildi. Marcao takıma katıldıktan sonra Galatasaray'ın savunması çok rahatladı.
İspanyol ve İtalyan takımlarının takibinde bulunan 23 yaşındaki stoper için Galatasaray'a 10 milyon euro teklif edildi.
MAAŞI 800 BİN EURO
Marcao'yu transferde hedef haline getiren noktalardan biri de aldığı düşük ücret... Sarı-kırmızılılardan yıllık 800 bin euro kazanan Marcao'nun 3 yıllık mukavelesi bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!

























