Fatih Terim'den kadroda en az 3 değişiklik kararı
Son dönemde oynanılan futbol ile taraftarın tepkisini alan Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim, Süper Lig 10. haftasına oynanacak olan Rizespor maçında kadroda revizyona gitmeyi düşünüyor.
Webaslan.com

Beşiktaş yenilgisi sonrası "Bazılarının son şansıydı" ifadesini kullanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rizespor ile cuma günü oynanacak maçta kadroda değişikliğe gidecek.
Belhanda, Mariano ve Nagatomo başta olmak üzere bazı yıldız isimleri kızağa çekmeyi planlayan Terim, ilk 11'deki Türk oyuncu sayısını arttıracak.
Fatih Terim; Ömer Bayram, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Adem Büyük, Taylan Antalyalı ve Emre Mor'dan en az üç isme ilk 11'de görev vermeyi değerlendiriyor.
Fatih Terim, 'forma aslanın ağzında' mesajı vermeyi amaçlıyor. Terim, bireysel performansları arttırmak için rekabeti tırmandırmak, böylece mücadeleci bir takım kimliği oluşturmak istiyor.
FOTOĞRAFA TIKLA, İLK 11'İ SEN KUR
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal'e kötü haber: William Saliba

Eintracht Frankfurt'tan Galatasaray için açıklama!

Paris Saint-Germain'de sakatlık şoku!

Bournemouth, Marcus Tavernier ile nikah tazeledi

Luis Enrique, sakatlandı!

Dinamo Zagreb, Bennacer'i açıkladı!

Ghezzal, Lyon'a geri döndü!

Dusan Vlahovic için kritik süreç!

Leeds ve Birmingham'dan Chamberlain yarışı!

Liverpool'da Salah sonrası dönem: Gözler Michael Olise'de
