Fatih Terim'den kadroda değişiklik!
Eksikler nedeniyle son maçlara farklı isimlerle çıkmak zorunda kalan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Rize deplasmanında Donk'un yerine Luyindama'ya şans verecek, performansından memnun kalmadığı Oğulcan'ı da kulübeye çekecek.
Ligde cumartesi günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılayacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim kadroda iki değişik planlıyor.
Düzelen Luyindama'yı Donk'un yerine oynatacak olan Terim, geçen hafta verilen şansı iyi kullanamayan Oğulcan Çağlayan'dan da vazgeçecek.
Tecrübeli çalıştırıcı bu futbolcunun yerine Ömer, Kerem ve Sekidika'dan birini tercih edecek.
OMAR VE BABEL NEGATİFE DÖNDÜ AMA..
Galatasaray'da zorlu Rize deplasmanı öncesi sıkıntılar da devam ediyor. Omar ve Babel'in test sonuçları negatife dönseler bile idman eksikleri nedeniyle kafileye alınmayacağı belirtildi. Böylece sarı-kırmızılılar Rize'de Arda, Babel, Omar, Belhanda ve Okan Kocuk'tan yararlanamayacak.
FALCAO İÇİN SON TEST ÇALIŞMASI
Haftalardır takımdan ayrı kalan Falcao'nun durumunun bugün yapılacak son çalışmada test edileceği belirtildi. Kolombiyalı forvetin kendisini iyi hissetmesi halinde kadroda yer alacağı bildirildi. Ancak idman eksiğinin bulunması nedeniyle riske edilmesi beklenmiyor.
Çeşitli problemleri olan Saracchi ve Etebo takımdan ayrı kuvvet çalışmalarına devam ederken iki futbolcunun da Rize'de takımdaki yerlerini alabilecekleri belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"
























