Fatih Terim'den Gomis için özel karar!
Galatasaray'da Fransız yıldız Bafetimbi Gomis'in iki haftalık performansı üzerine Fatih Terim harekete geçme kararı aldı.
Türkiye
Galatasaray, sezonun ilk yarısında ligin en golcü takımı olmayı başardı. Geride kalan 17 haftada rakip fileleri 37 kere havalandıran sarı-kırmızılı ekip, maç maçına 2,17 gol ortalamasıyla mücadele etti.
Sarı-kırmızılı oyuncu Bafetimbi Gomis ise attığı 14 golle, gol krallığının zirvesindeki 3 oyuncudan biri olurken 4 de asist katkısı yaptı.
Galatasaray'ın attığı gollerin yarısında imzası olan Fransız golcünün 2 haftalık performansı ise başta Fatih Terim olmak üzere birçok ismi düşündürüyor.
Göztepe karşısında da net fırsatlardan yararlanamayan Gomis'e, maçın başında Eren'i ısındırarak da mesaj veren Terim, devre arası kampında golcü oyuncuya yeni programlar hazırlamayı planlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Zaniolo: "Hayalim geri dönmek"


























