Fatih Terim'den Galatasaraylı oyunculara terapi
Şampiyonluk yarışından erken kopan Galatasaray'ın milli yıldızlarının morallerini düzeltmek için Fatih Terim harekete geçti.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde cuma günü Finlandiya ile karşılaşacak Milli Takımımız dün İstanbul'da toplanıp Antalya'ya geçti.
Teknik heyet, ligde kötü günler geçirmeleri nedeniyle moralleri bozuk olarak kampa gelen Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcular için kolları sıvadı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in bu futbolcular ile özel görüşmeler yapacağı öğrenilirken, Milli Takım'ın yöneticileri de bu isimlerin odaklanmaları için yoğun çaba sarf etmeye başladı. Kaptan Arda ve Mehmet Topal da futbolcularla toplantı düzenleyip Finlandiya maçının önemine dikkat çekecek.
İSPANYOL MANZANO YÖNETECEK
2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Türkiye'nin Finlandiya'yı konuk edeceği karşılaşmayı İspanyol hakem Jesus Gil Manzano'nun yöneteceği duyuruldu. Cuma günü Antalya Stadı'nda oynanacak maçta Manzano'nun yardımcılıklarını Roberto Fernandez ve Juan Jimenez yapacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lyon'da Rayan Cherki'den ayrılık kararı!

Akpom son sözü söyledi; Lille, Avrupa biletini kaptı

Marsilya, Greenwood ve Rabiot'la coştu

Paris Saint-Germain, geriden gelerek kazandı!

Alexandre Lacazette'den Lyon'a muhteşem veda!

Kevin De Bruyne: "Henüz kararımı vermedim"

Hull City'den Doğukan Sinik'e veda!

Manchester City'ye bir şok daha: FA Cup Palace'ın oldu!

Liverpool'dan 35 milyon euro'ya transfer: Jeremie Frimpong

Mainz - Leverkusen maçında eşitlik!
