Fatih Terim'den Galatasaraylı oyunculara terapi
Şampiyonluk yarışından erken kopan Galatasaray'ın milli yıldızlarının morallerini düzeltmek için Fatih Terim harekete geçti.
2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde cuma günü Finlandiya ile karşılaşacak Milli Takımımız dün İstanbul'da toplanıp Antalya'ya geçti.
Teknik heyet, ligde kötü günler geçirmeleri nedeniyle moralleri bozuk olarak kampa gelen Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcular için kolları sıvadı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in bu futbolcular ile özel görüşmeler yapacağı öğrenilirken, Milli Takım'ın yöneticileri de bu isimlerin odaklanmaları için yoğun çaba sarf etmeye başladı. Kaptan Arda ve Mehmet Topal da futbolcularla toplantı düzenleyip Finlandiya maçının önemine dikkat çekecek.
İSPANYOL MANZANO YÖNETECEK
2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Türkiye'nin Finlandiya'yı konuk edeceği karşılaşmayı İspanyol hakem Jesus Gil Manzano'nun yöneteceği duyuruldu. Cuma günü Antalya Stadı'nda oynanacak maçta Manzano'nun yardımcılıklarını Roberto Fernandez ve Juan Jimenez yapacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Burnley geriden geldi, 16 maçlık hasreti bitirdi

Nottingham ve Wolverhampton yenişemedi

Avrupa Süper Ligi projesi resmen bitti: Real Madrid de çekildi

Emil Holm'dan Kenan Yıldız itirafı

Marcus Rashford, Atletico Madrid maçında yok

Como, Napoli'yi penaltılarda eledi

Vincenzo Montella'dan Inter'e ziyaret

Muhammed Salah için flaş transfer iddiası

UGİK'26 kapsamında "Ufkun Ucunda İş Yapmak" paneli düzenlendi

Francisco Conceicao: "Galatasaray zor olacak"




















