Fatih Terim'den Falcao, Feghouli ve Lemina sözleri!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivassspor maçı sonrası Radamel Falcao, Sofiane Feghouli ve Mario Lemina ile ilgili bilgi verdi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports'a sakat oyuncuların durumlarıyla ilgili bilgi verdi.
Fatih Terim, "Bugün konuştum Falcao'yla. 'Hala ağrım var.' dedi. 17-18 gündür antrenmana çıkmıyor. Müsait olursa enternasyonel bir maçta (Real Madrid maçı) oynatmak isterim." ifadelerini kullandı.
SOFIANE FEGHOULI...
Feghouli ile ilgili gelen soruya deneyimli teknik adam, "Soso'nun ayağında bir ağrı vardı. Risk etmek istemedik. 1 gün önce döndü milli takımdan." cevabını verdi.
MARIO LEMINA...
Terim, Sivasspor maçı kadrosuna alınmayan Lemina ile ilgili soruyu ise, "Lemina Real Madrid maçına yetişir mi, yetişirse bakacağız." sözleriyle cevapladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Crystal Palace'a Ismaila Sarr'dan kötü haber!

Mourinho'dan Camavinga için kesin karar!

Barcelona'dan Pedro Porro harekatı! Laporta çok istiyor!

Manchester United'da Bruno Fernandes kararı

Ferdi Kadıoğlu, Manchester City maçıyla dönüyor

Ander Herrera'dan Mourinho itirafı

Yamal'ın babası önce tükürdü, sonra olayı büyüttü

Milan'da Christian Pulisic ile imza zamanı!

Mbappe krizi büyüyor: Formasını yaktılar!

Matthaus'tan Harry Kane için yeni sözleşme tahmini!
























