Fatih Terim'den büyük yasak!
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, oyuncuların rehavete düşmemesi ve konstantrasyonu yitirmemeleri için önlemler alıyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Gaziantepspor'u deplasmanda yenmeleri ve Fenerbahçe'nin sahasında Kayserispor'a kaybetmesi durumunda 19. şampiyonluğu ilan edecek olmalarına rağmen tedbiri elden bırakmıyor.
Fenerbahçe ile 7 puanlık farka rağmen hafta boyunca futbolcularına işlerini ciddiye almaları konusunda uyarılarda bulunan Terim, şampiyonluk hazırlıklarına da engel oldu. Tecrübeli hoca bugünkü 90 dakika sonunda şampiyonluğun gelmesi halinde futbolcuların giymesi için Pazarlama A.Ş. tarafından hazırlanan ürünlerin Gaziantep'e götürülmesine izin vermedi.
Ürünler İstanbul'da kaldı
Terim, “Şampiyonluk ürünlerini Gaziantep'e götürelim mi?" teklifini kabul etmeyerek ciddiyet ve rehavete vurgu yaptı.
Pazarlama A.Ş. yöneticilerine teşekkür eden Fatih Terim'in, “Şampiyonluk ürünlerinin Gaziantep'e götürülmesi motivasyonu olumsuz etkileyebilir. 7 puanlık fark nedeniyle zaten şampiyon ilan edildik! Bütün hafta futbolcularıma bunun yaratabileceği sıkıntıları anlattım. Önümüzde 4 maç daha var. Kaldı ki Gaziantep deplasmanı hiç de kolay geçmeyecek. Ürünlerimizi hazır tutalım ancak yanımızda götürerek havaya girmeyelim. TT Arena'da oynayacağımız 2 maçımız daha var. O maçlar sizler için de fırsat olacaktır" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Atletico Madrid'i Fermin Lopez ile devirdi

Hoffenheim evinde Schalke'yi devirdi!

Inter, Como'yu devirdi! Zirve yarışı kızıştı

Manchester United puanı son anda kurtardı: 4X4'lük maç!

Ren derbisinde zafer Leverkusen'in!

Brighton'un zirve inadı sürüyor

Milan, derbiden sonra hata yapmadı

Liverpool, Kadıköy'ün yarasını ligde sardı

Chelsea'ye Sunderland deplasmanında darbe!

Bayern Münih'e Manuel Neuer'den kötü haber!




















