Fatih Terim'den Bursaspor'a sürpriz 11!
Bir yandan Bursaspor galibiyetiyle zirvedeki yerini korumak isteyen, diğer taraftan hafta içindeki Schalke 04 maçını düşünen Fatih Terim, aklındaki 11’i yavaş yavaş şekillendiriyor. Kadroda bazı sürprizler var

Galatasaray’ın Bursaspor’la oynayacağı lig maçının 11’i yavaş yavaş belli oluyor. Bir yandan Türk Telekom Stadı’ndaki maçta seyirci avantajını da kullanarak 3 puana uzanmak ve zirvedeki yerini korumak isteyen Fatih Terim, diğer taraftan hafta içinde Schalke ile oynanacak Şampiyonlar Ligi sınavını düşünüyor.
Bu doğrultuda sürpriz bir ilk 11 sahaya sürmeye hazırlanan Terim, özellikle milli takımlardan dönen oyuncuları dinlendirme yoluna gidecek. Beklerde Mariano ve Ömer Bayram, stoperde de Maicon ile Ozan’ın oynaması bekleniyor.
Böylece Serdar, Nagatomo ve Linnes dinlenme şansı bulacak. 3 pozisyona 6 aday birden Orta alanda Fernando ve Ndiaye’nin yeri garanti. İleri uçta da 45 dakika bile olsa Eren’in görev alma ihtimali var.
Forvet arkasındaki üçlü için Belhanda, Feghouli, Sinan Gümüş, Rodrigues, Onyekuru ve Yunus Akgün arasından tercih yapılacak. Terim bu pozisyondaki son kararını bugün gerçekleşecek taktik provadan sonra verecek.
Sakatlığını üzerinden atanve takımla çalışmalara katılan Eren Derdiyok’un ise Bursaspor maçında 45 dakika da olsa oynatılması bekleniyor. Fatih hoca, Schalke sınavını da düşünerek tecrübeli golcüyü fazla zorlamayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Manchester City'den Galatasaray açıklaması!

Mehdi Taremi, Olympiacos bekleniyor!

Andre Onana'ya ağır eleştiri: "Kaleci değil!"

Aldo Serena'dan Kenan Yıldız değerlendirmesi!

Jamie Vardy, İtalya'ya gidiyor!

Juventus'ta mutlu son yakın: Kolo Muani

Christopher Nkunku, Milan'a transfer oluyor!

Manchester United'a Grimsby şoku!

Wolverhampton'da Fabio Silva için alternatif!
