Fatih Terim zirveyi istiyor
Ligde 2 maçtır kazanamayan Cimbom, Alanyaspor karşılaşmasıyla birlikte seri yakalamak istiyor. Hedef 3'te 3 yaparak ritim yakalamak.
Galatasaray, sezona müthiş bir başlangıç yaptıktan sonra F.Bahçe ile golsüz berabere kalmıştı. Ardından Avrupa'da Rangers takımına elenen sarı-kırmızılılar, lige dönüşte de Kasımpaşa'ya kaydip yara almıştı. G.Saray, milli arada bu paralarını sarmaya çalıştı. Teknik direktör Fatih Terim, Milli Takımdaki oyuncularının dönmesiyle ilk defa tam takım çalışma şansı yakaladı. Öğrencileriyle görüşerek seri yakalamaları gerektiğini söyledi. Terim önlerindeki 3 maçta 9 puan gerektiğini belirtti.
ZİRVEYİ İSTİYOR
Galatasaray, önündeki Alanyaspor, BB Erzurumspor ve Ankaragücü mücadeleleri kazanarak 4. sıraya gerilediği ligde yeniden zirveyi devralmayı planlıyor. Fatih Terim öğrencileriyle görüşerek onlardan sezon başındaki konsantrasyon ve isteklerinde olmalarını istedi. Bu sözler üzerine sarı-kırmızılı oyuncuların antrenman performansı da yükseldi. Oyuncular kendi aralarında da konuşarak Alanyaspor maçından başlayarak 3 puan serisini başlatma sözü verdiler. Localardan taraftar desteği de etkili olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

























