Fatih Terim: "Zirvede kalalım"
Kalan her maçı final olarak gören tecrübeli teknik adam, şampiyonluk yolunda kayıp istemiyor ve öğrencilerine "Seriye (6) devam" diyor
Sezon başından beri inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Galatasaray ara transfer döneminde yaptığı takviyelerle sonunda istikrara kavuştu.
Sarı kırmızılılar, şampiyonluk yolundaki en ciddi rakiplerinden Fenerbahçe'yi de deplasmanda yenerek altı maçlık bir galibiyet serisi yakaladı ve zirveye kuruldu.
Aslan'da Fatih Terim'in bundan sonrası için belirlediği altı maçlık seriyi devam ettirerek hedef sıralamanın en üstünden inmeden şampiyonluk ipini göğüslemek.
Erken kamp kararı
Kalan her maçı final olarak gören ve yeni isimlerin performansından çok memnun kalan Terim, Alanya maçına ise ayrı bir önem veriyor. Ki bunu da erken kamp kararıyla gösterdi.
İstanbul'da karın zemini olumsuz etkilemesi ve rahat çalışma ortamı olmaması sebebiyle Alanya seferini öne çeken tecrübeli hoca takımı 10-11 derecelik sıcak havaya alıştıracak. Galatasaray takımı üç gün boyunca Akdeniz'de kalacak ve Alanya maçını kayıpsız geçmeye çalışacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!





















