Fatih Terim: "Zirve yolculuğumuz Konya'da başlayacak"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, öğrencilerine yaptığı uyarıda önemli ifadeler kullandı
20 hafta sonra yeniden liderlik koltuğuna oturma şansı yakalayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hem hedeflerini anlattı hem de bir takım uyarılarda bulundu.
Başakşehir'in Göztepe'ye kaybetmesiyle, büyük bir avantaj sağlayan ve liderlik fırsatı yakalayan sarı-kırmızılılarda deneyimli teknik adam, "Çok şeyler yaşadık. Kenetlendik ve bu noktaya geldik. Artık ipler elimizde... Galatasaray'ın layık olduğu yer her zaman zirvedir. Burada da liderlik maçımıza çıkacağız. Bunu iyi değerlendirmenizi istiyorum. Zirveye yolculuğumuz Konya'da başlayacak ve sezon sonuna kadar devam edip şampiyonlukla taçlanacak" diye konuştuğu öğrenildi.
"AYNI SENARYO OLMALI"
Konyaspor'la ilgili de bazı uyarılar yapan Terim'in, "Bundan sonra her maçımız zor geçecek. Konya deplasmanı, kupa ile beraber kalan 6 finalimizden ilki olacak. Kapanacaklar, maçı kilitlemeye çalışacaklar. Bu yüzden iyi başlamamız önemli. Malatya ile yaptığımız kupa maçı neden kolay geçti? Çünkü iyi başladık ve golü çabuk bulduk. Bu sefer de aynı senaryo olmalı... Kendi futbolumuzu oynayıp, sahada zevk alalım" ifadelerini kullandığı bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Enes Ünal yeniden Getafe'de

Manchester City, Jeremy Doku ile yeni sözleşme imzaladı

Barça'nın B planı: Mikautadze

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı

Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi!


























