Fatih Terim, yeni sistem deniyor!
Sarı-kırmızılı takım, Hollanda şampiyonuna direnemezken henüz hazır görünmedi. Eksikleri not eden Terim, futbolcuların dikkatini çekecek.
İsviçre kampını sürdüren Galatasaray'da PSV yenilgisi moralleri bozdu.
İlk maçında İsviçre 2. Ligi'nden FC Wil'i 1-0 yenen sarı-kırmızılılar, Hollanda şampiyonu karşısında tutunamadı. Sahadan 3-1 mağlup ayrılan oyuncular henüz hazır bir görüntü vermezken, oyun anlamında da PSV'nin oldukça gerisinde kaldı.
Eksikleri not eden Fatih Terim, oyuncuların dikkatini çekecek. Valencia ile oynanacak son hazırlık maçında aynı hataların tekrarlanmamasını isteyecek.
SİSTEM DENİYOR
Öte yandan Terim, İsviçre kampında değişik oyun sistemleri deniyor... FC Wil karşısına 4-4-2 ile çıkan tecrübeli teknik adam, Feghouli'yi Eren Derdiyok'un yanında çif forvet gibi oynattı. Donk'u daha önce Hamit Altıntop'u kullandığı gibi sağ iç olarak kullandı. Genç Celil ise ön liberoda yer aldı. Terim, güçlü PSV Eindhoven'e karşı ise adeta Şampiyonlar Ligi provası yaptı; 4-5-1 dizilişini denedi.
2 TRANSFER ŞART
Ryan Donk, Hollanda ekibi karşısında sarkık ön libero gibiydi. Fernando ve Selçuk onun önünde konumlandı. Gomis ileri uçta tek forvet olarak gol aradı. Terim'in zorlu Devler Ligi deplasmanlarında bu sistemi kullanması bekleniyor. Fakat bu sistemin işlemesi için Selçuk'un yerine öne çıkacak bir 8 numara ve Gomis'den daha hızlı bir forvet gerektiği gözlendi..
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"
























