Fatih Terim: "Umut Bulut'un bizde olmasını isterdim"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor'u 3-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından basın toplantısında transfer için konuştu.
Eski oyuncuları Kayserisporlu Umut Bulut'un çok iyi futbolcu olduğunu belirten Terim, "Umut'un bizde olmasını çok isterdim" dedi.
Transfer konusuna değinen Terim, "Transfer inşallah olur ama olmazsa da yapacak bir şey yok. Mevcut oyuncuların performansını en yukarı çekmek en iyi transfer olacaktır. Çok güzel bir kamp geçirdik. Herkesin aynı pota içinde olması adına bir bütünlük sağladığımız inancındayım. Hiçbir futbolcu sakat olmadığı sürece özel izin istemedi. Çok güzel bir takım olduk. Galatasaray genel kurulu iradesini ortaya koymuş ve seçimini yapmıştır. Mustafa Cengiz ve ekibini tebrik ediyoruz. Emeği geçen Dursun Özbek'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek




















